Webb

Vi bygger allt från enklare webbplatser till mer avancerade e-handelslösningar. Vi arbetar med världens mest kända CMS-system, Wordpress, som med fördel kan användas till både externa webbplatser och intranät. Wordpress är ett kostnadsfritt CMS som bygger på öppen källkod och erbjuder en rad smarta och plugins som underlättar utvecklingen av en fungerande webb.

Mobilen först

Alltid när vi tar fram nya webbplatser så tänker vi mobilen först. Responsiv design, som innebär att grafiken anpassar sig efter skärmens storlek, är en självklarhet hos de flesta webbutvecklare. Men även om en webbplats är byggd med responsiv design är det ingen självklarhet att den är anpassad för att ge bästa möjliga upplevelse för de mobila besökarna, därför väljer vi att helt utgå från mobilen när vi bygger din webbplats.

Sökmotoroptimering

SEO, sökmotoroptimering och sökoptimering. Kärt barn har många namn. Att arbeta med sökmotoroptimering kräver mycket tålamod och en långsiktig plan. Förändringar kan ta tid att slå igenom hos Google, därför är det viktigt att bygga rätt från början. Både när det gäller tekniken och valen av sökord som ska passa dig och din bransch. Vi ser till att bygga rätt från början så att du får en stabil grund att stå på.